Selecteer een pagina

Gratis WFT vermogen oefenexamen

l

WFT vermogen oefenexamen

Het gratis WFT vermogen oefenexamen is een goede voorbereiding voor het WFT vermogen examen.

Start gratis WFT vermogen oefenexamen

l

PE vermogen oefenexamen

Het gratis oefenexamen PE vermogen is een goede voorbereiding voor het PE vermogen examen.

Start gratis PE vermogen oefenexamen

WFT vermogen examen

Het WFT vermogen examen blijkt elk jaar weer een lastig examen te zijn. Met een 45% – 55% slagingspercentage is het één van de lastigste examens in de gehele financiële sector. Daarom is het belangrijk om jezelf goed voor te bereiden door bijvoorbeeld oefenexamens te maken.

Om te slagen voor het WFT vermogen examen dien je 68% van de te behalen punten te scoren.  Nadat je het WFT vermogen examen behaald hebt, dien je 3 jaarlijks succesvol het PEvermogen examen af te leggen. Ook voor dit examen dien je 68% van de te behalen punten te scoren om dit halen. Het slagingspercentage van dit examen ligt echter een stuk hoger, namelijk rond de 80%. Zonder het PEvermogen examen te halen ben je niet bevoegd om adviezen te geven m.b.t. vermogen gerelateerde kwesties.

Elk jaar veranderd de wetgeving en elk jaar worden de examens daar op aangepast. Onze oefenstof wordt uiteraard ook aangepast op deze veranderingen binnen de branche. Met een team van professionals creëren wij onze oefenstof wij er zeker van zijn dat alles wat wij aanbieden 100% up-to-date is met de meest recente wetgevingen.

Nadat je het WFT vermogen examen hebt voltooid zal je binnen 48 uur een e-mail krijgen met de uitslag van je examen. Indien je het examen hebt gehaald zal je binnen een paar weken je diploma krijgen. Als dit niet het geval is kom je in aanmerking om je toets in te zien als je tussen een 4 en een 5 hebt gehaald voor het examen.

 

R

WFT vermogen slagingspercentage

Volgens het CDFD slaagden er tussen april 2020 en maart 2021 zo’n 2800 mensen (42,9%) voor het WFT vermogen examen. Is het nu jouw beurt om deel te nemen aan het examen? Om een herkansing te voorkomen bieden wij voldoende oefenmateriaal om er voor te zorgen dat jij je WFT vermogen examen zonder stres doorkomt. met de beste wft vragenbank slaag jij ook in 1 keer!

Veelgestelde vragen

Wat is WFT vermogen?
De WFT (wet financieel toezicht) eist dat financiële dienstverleners zoals verzekeraars, banken en financieel adviseurs een geldig WFT certificaat bezitten. Zonder dit certificaat mogen hen hun werk niet beoefenen. Dit is gedaan ter bescherming van hun klanten.
Wat kun je met WFT vermogen?
Om bepaalde beroepen in de financiële sector te mogen beoefenen moet je over een geldig WFT certificaat beschikken.
Hoe hoog ligt het WFT vermogen slagingspercentage?
Het WFT vermogen examen blijkt uit de geschiedenis een lastig examen te zijn met jaarlijks een slagingspercentage tussen de 45% en 55% van alle deelnemers.
Hoe lang duurt het WFT vermogen examen?

Op het WFT vermogen examen krijg je 135 minuten de tijd om alle vragen in te vullen.

Uit hoeveel vragen bestaat het WFT vermogen examen?

Het WFT vermogen examen bestaat uit totaal 47 vragen waarvan 20 kennis en begrip vragen, 25 vaardigheid en competentie vragen en 2 professioneel gedrag vragen.

wft vermogen examen informatie