Selecteer een pagina

Exameninformatie

Inhoud WFT vermogen examen

Het WFT vermogen examen bestaat uit 47 vragen, waarvan 25 vaardigheden/competentie vragen, 20 kennis/begrip vragen en 2 professioneel gedrag vragen.

Voor dit examen krijg je 135 minuten de tijd. In deze tijd dien je alle vragen beantwoord te hebben en minstens 68% van het maximaal aantal te behalen punten (51) behaald te hebben.

Verschillende vraagvormen

In het WFT vermogen examen zal je verschillende vraagvormen te beantwoorden krijgen. Naast de open vragen zijn er ook numerieke vragen, meerkeuze vragen en rangschikvragen op het examen present.

Auteursrecht

Voor, tijdens en na het examen is het ten strengste verboden om de vragen te fotograferen, verspreiden of bespreken. Door het examen te starten aanvaardt je deze geheimhoudingsplicht en stem je in dat je hiervan op de hoogte bent.

 

WFT vermogen examen

wft vermogen examen
Exameninformatie

PE vermogen examen

wft vermogen tips

Inhoud PE vermogen examen

Het PE vermogen examen bestaat uit 23 vragen, waarvan 7 vaardigheden/competentie vragen en 16 kennis/begrip vragen.

Voor dit examen krijg je 60 minuten de tijd. In deze tijd dien je alle vragen beantwoord te hebben en minstens 68% van het maximaal aantal te behalen punten (21) behaald te hebben.

Verschillende vraagvormen

In het WFT vermogen examen zal je verschillende vraagvormen te beantwoorden krijgen. Naast de open vragen zijn er ook numerieke vragen, meerkeuze vragen en rangschik-vragen op het examen present.

Auteursrecht

Voor, tijdens en na het examen is het ten strengste verboden om de vragen te fotograferen, verspreiden of bespreken. Door het examen te starten aanvaardt je deze geheimhoudingsplicht en stem je in dat je hiervan op de hoogte bent.

 

Oefenen voor je WFT- of PE vermogen examen?

Toets je kennis en bereid je voor op je WFT vermogen  of PE vermogen examen

Meer WFT oefenexamensMeer PE oefenexamens
R

WFT vermogen slagingspercentage

Volgens het CDFD slaagden er tussen april 2019 en april 2020 zo’n 2800 mensen voor het WFT vermogen examen. Is het nu jouw beurt om deel te nemen aan het examen? Om een herkansing te voorkomen bieden wij voldoende oefenmateriaal om er voor te zorgen dat jij je WFT vermogen examen zonder stres doorkomt.

Veelgestelde vragen

Wat is WFT vermogen?
De WFT (wet financieel toezicht) eist dat financiële dienstverleners zoals verzekeraars, banken en financieel adviseurs een geldig WFT certificaat bezitten. Zonder dit certificaat mogen hen hun werk niet beoefenen. Dit is gedaan ter bescherming van hun klanten.
Zijn dit de echte WFT vermogen examenvragen?
Jazeker! De examenvragen zijn bovendien aangepast aan de meest recente CDFD toetstermen.
Wat is het WFT vermogen slagingspercentage?

Het WFT vermogen examen blijkt een lastig examen te zijn met jaarlijks een slagingspercentage tussen de 45% en 55%.

Hoe lang duurt het WFT vermogen examen?

Op het WFT vermogen examen krijg je 135 minuten de tijd om alle vragen in te vullen.

Uit hoeveel vragen bestaat het WFT vermogen examen?

Het WFT hypothecair krediet examen bestaat uit totaal 47 vragen waarvan 20 kennis en begrip vragen, 25 vaardigheid en competentie vragen en 2 professioneel gedrag vragen.